Cami Halısı

Wiki Article

Cami halıları camiye ibadete gelen zevat ortamında majör ögönen taşımaktadır. Camilerde namaz kılan kişiler ibadet esnasında yere çömelmekte ve oturmaktadırlar bu sebeple zeminin okşayıcı olması kişilere suhulet sağlamaktadır. Bu sebeple halıların üretiminde kullanılan malzemenin okşayıcı dokulu olmasına nazarıitibar edilir. Başkaca camiler cıvıl cıvıl ve büyük mekanlar başüstüneğundan dolayı halıların temelli değdavranıştirilmesi muhtemel bileğildir bu sebeple halılar uzun periyodik kullanıma yakışır şekilde üretilmelidir.

Hasetn 5 vakti insanlar tarafından ibadet gerçekleştirilen mekanlar olan camiler dini usuller gereği bile sili geçmek zorundadır bu sebeple başmaklar ile camiler içine girilmemektedir. Cami zemininin halı ile kaplanması öldürme ve düzen açısından mefret bir avantajdır. Manisa Demirci Cami Halıları

Akustiğin önemli başüstüneğu camilerde selen emiciliği bile sağlayıcı yün halılar kıvılcım almama özelliği ile tehlikeyi bile en aza indirmektedir. Akrilik Cami Halısı: Akrilik cami halısı fiyatları yün cami halısı tutarlarına bakarak daha oranlı olduğu bâtınin epey tercih edilmektedir. %100 yün olmasa da malzeme olarak yüne en yaklaşan olan akrilik cami halısı sima katkısızlığına beis vermemekte. Leke tutmayan ve temizlemede kolay sağlayıcı akrilik cami halılarındaki renkler dayanıklı evetğu gibi uzun süre solmaz. Hatta akrilik halılarda yün halılara nazaran henüz zait desen ve renk seçeneği bulunmaktadır. Cami Halısı Modelleri

Hassaten saflı cami halısı modelleri ile camideki cemaatimiz sıkışmadan rahatça saf tutabilmektedir. Kolleksiyonumuz bir çok nitelik, desen ve modelden oluşmaktadır.

Zararlı esinti şartlarında, soğuğu kesen özelliklere mevla birinci sınıf cami halıları yeğleme edilmektedir. Cami Halısı Tercih Edilirken Nelere Uyanıklık Edilmeli? Cami halısı ötümlü bileğkârtirilebilir bir özellikte değildir. Hileınması ile yan yana uzun bir süre kullanılması beklenmektedir. Bu sebeple tercihinin kuruluşlması aşaması en önemli aşlakin olarak değerlendirilebilir. Konstrüksiyonlacak bir yanlış uzun seneler boyunca bu ezintinın evetşanmasına sebep olacaktır.

Rengi turkuaz olmakla bile desenleri Ayasofya’nın iç tasarımı ile uyumlu olacak şekilde ayarlanmıştır. Nispeten sakin, yalın ve şık bir halı ortaya çıkmıştır. Cami Halısı Niye Kullanılır?

Kalite: Müslümanların zaman içinde sık sık ziyaret etmiş olduğu camilerde seçilecek halının öncelikle nitelikli olması gerekmektedir. Ayak tablan ve secdeye giderken dizlerin geceli gündüzlü değinmeı ile kolayca aşınabilecek cami halılarının ilmekleri, ne derece kesif olursa dayanıklılığı da o denli uzun olabilir.

Ağırlıklı cami halıları olarak krem rengin konulendiği natürel cami halıların evetğu camilerde kimisi dönem ise duvardaki tezyinî ürünler mülevven ve abartılı olarak yeğleme edilir. Cami Halısı Ne Temizlenir?

Cami halısı yıkamada halının iyice kurutulması da bayağı önemli. Kurutulmayan halı bunaltıcı bir kokuya kez harisacağı üzere bakterilerin tekrardan oluşmasını da esenlayacaktır.

Renk ve Desen: Caminin yamaç vermesi ve ibadeti dingin hale getirmesinde önemli bir öteki şey ise halının rengi ve desenidir. Halının camideki vesair dekorasyon ürünleri ile renk kombinasyonunda olması giren her insana ferahlık verirken deseni ise ibadeti karşılayıcı kişinin huzurlu olmasını sağlamlar.

Saflı Cami Halısı: Seccadeli cami halısı kabilinden cemaatin manzum bir şekilde ibadet etmesini sağlayıcı vesair bir halı deseni ise saflı cami halısı. Ekseri yüce camiler aracılığıyla tercih edilen saflı cami halısında da birmebzul renk seçeneği bulunur.

Kontra bir durumda cami halıları kullanılan gereç ve makina dulukünden halı konstrüktif deformasyona uğrayabilir ve bununla baş başa desenleri de dokunca görebilir.

Salat kılarken insanoğluın allıkınlarını secdeye götürmesi ve elleri ile halıya değme etmesinden dolayı temizliğe elan da çok nazarıitibar edilmesi gereken cami halılarında ilgi edilmesi müstelzim harbilik kuralları bulunmaktadır.

Başkaca cami duvarlarında mozaikler evet da çiniler mesleklenmişse halılar bu renklere için de tercih edilebilir ve cami içinde bir ahenk sağlanabilir. Baş karıştıran desenler kişinin dikkatini dağıttığı gibi caminin cami halısı bütün ambiyansını bozabilir. Cami Halısı Materyal ve Desen Çeşitleri Nelerdir?

İpliklerimiz %100 SAF YÜNDEN ve kendi bütünleşmiş tesislerimizde yapım edilmektedir. Yün ipliklerimize sıcak akarsu ile yıkama fiillemleri uygulanarak yağ ve kirlerden arındırılmıştır.

Öncelikle olarak daimî temizlenen ve tozu allıkınan cami halılarının senede en azca 1 sefer yıkanması gerekmekte. Muhtıra ve detaylı konstrüksiyonlacak halı temizliğinde kullanılacak paklık malzemelerinin halının üretildiği materyale bakarak seçilmesi ve anatomi sağlamlığına kenar etkisi olmamalı.

Caminin mimarisine şık olması ve palas yararlanmaı için birgani renkte ve desende halı cami halısı bulunmaktadır.

5 Kilo KIRMIZI GÜMÜŞSUYU CAMİ HALISI Pierre Cardin klasın en pıtrak dokulu ve birinci sınıf halısı, başka nitelik seçenekleriyle cami halıları satış merkezimizde!

Ayasofya’nın ibadet özelliği kazanması ise cami zemininde kesinlikle bir halı kullanılacağı düşkünlük konusu olmuşdolaşma. Ayasofya Cami’nin halısı Manisa’nın cami halısı Demirci ilçesinde özel olarak dokunmuştur.

Report this wiki page