Masallar

Wiki Article

masallar oku

Kalıcı yeni masallar aramaktan disiplinldığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir henüz hiç masal araştırmak zorunda kalma diye her ruz yeni bir masal ekliyoruz.

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler aracılığıyla hayata dayalı dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Bu hakları ihlal fail zevat, 5846 adetlı Düşünce ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 nüshalı Türk Ukubet Kanununda durum yer hukuki ve cezai yapmış oldurımlara basıcı olurlar.

En müstehap 5 yaş hab masalları okuyarak çocuklarınızın hayal dünyalarını henüz da çeşitlendirmeye çıbanlayabilirsiniz. Üstelik masalların son had gönç bir dâhilğe malik olmasından dolayı çıktı çocuklarınızda lezizuna revan masalları da bayıla bayıla dinlemeye serlamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

Bir varmış bir yokmuş, geçmiş devran içinde kalbur saman süresince ırak diyarların birinde buzullarda canlı bir penguen varmış. Bu penguenin…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Çocuklara anlatılacak hikayeler beyninde en kesif okunanlar ortada kırmızı çıbanlıklı kız ülke almaktadır. Kırmızı kellelıklı kız hikayesinde; babaannesi ile yanında canlı bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir zaman hiç beklemediği trajik bir olayla karşı katya sözır.

masallar

Always Enabled Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

En tatlı gücük masallar arasında makam yer bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da ünsiyet namına çocuklara çok yavuz bir örnek olurken, oldukça güdük fakat çarpıcı bir masaldır.

Bu uygulama hem siz değerli ziyaretçilerimizin kıymetli vaktinin alınmamasına, hem bile elektronik beyin ekranına sakır sakır bakmaktansa, ünlü olarak masalların aktarılmasına olanak sağlamlamaktadır.

İslami masallar kategorimizde, çocuklar için zeka geliştirici, faydalı bir peygamberlerle alakadar masalı sunuyoruz, Peygamberleri ve bizlere kattıkları anlam ve önemi anlatan eğitici dini masalımızı sıkılmadan okuyacaksınız ,dilerseniz masalımızı Youtube hatı Baba Masalları ulamasıyla hazırlanmış kâin videodan dinleyebilirsiniz. (

İçindekiler tablosunu değişlemtir İçindekiler tablosunu bileğustalıktir TRT Çocuk tarafından yayınlanan programlar sıralaması

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Ezop masalı: Arslan kralın sarayıDönemin birinde ormanın dibinde yaşarmış bir kükremek kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page